F.A.Q.

Ne mogu više da dolazim na treninge uopšte/ ne stižem 3 puta nedeljno (novi posao, zdravstevni problemi i slično),  da li imam pravo na popust ili povraćaj novca?

Ne. Članarinom plaćate vođeni process, a ne samo grupna trčanja. U Optiformi dobijaš program rada (plan treninga) koji izlazi svakog meseca. On ti služi da  i onda kada ne možeš da dođeš na zajednički trening, trčanje odradiš “kao domaći”.

Mi vama “prodajemo” program. Program je stručno osmišljen proces transformacije svakog polaznika u trkača.

Program uključuje treninge koji mogu biti prilagođeni vašim obavezama, na primer ako radite vikendom ili ako zbog drugih obaveza ne stižete jedan dan u nedelji ili nedelju dana.

Program uključuje i komunikaciju sa trenerom. Nije dovoljno da uradite 2 treninga nedeljno, potrebno je da uradite 3 treninga kako biste završili napredovali i kako bismo mi “isporučili” ono što je programom obećano: da steknete naviku redovnog vežbanja, da uživate i da na kraju istrčite minimum 60 minuta bez stajanja.

Zato, ukoliko ne želite da trčite 3 puta nedeljno, nemojte se prijavljivati na ovaj program. Ako vam ne odgovara npr. nedelja, u dogovoru sa trenerom možete trenirati u alternativnom terminu ili taj zacrtani trening uradite popodne ili u nekom drugom terminu kada vam odgovara.

Ne kupujete naše vreme, nego garanciju da ćemo od vas napraviti trkača i osobu koja voli da trenira.

Da li je program namenjen deci ili maloletnima?

Ne. Optiforma nije atletski klub. Naš program je prilagođen uzrasnoj grupi 18+ i onima koji nemaju profesionalnih ambicija ali žele da poprave svoje trenutne rezultate.

Koliko traju treninzi?

Treniramo 3 puta nedeljno. Treninzi traju do 1h, no kako postajete spremniji da trčite i duže distance, tako se vreme treninga povećava do 90 minuta.

Šta mi je potrebno od sportske opreme?

Potrebne su vam patike za trčanje. Ukoliko ih ne posedujete možešte sačekati prvih mesec dana programa, a do tada trčite u bilo kojim patikama koje imate. Nakon što odslušate predavanje o trkačkoj opremi i kupovini patika za trčanje, imaćete dovoljno informacija da kupite optimalne patike za trčanje.

Pored patika, potrebni su vam majica i šorc u letnjem periodu i trenerka/helanke kao i duks/jakna u zimskom. Kako se obući za trčanje, takođe je tema koju obrađujemo na predavanju, tako da vas u našem klubu čekaju praktični saveti za oblačenje i ugodno trčanje.

Šta ako ne mogu da stignem na upis ili prvih nedelju dana? Da li da se prijavim?

Da, ako ne stižete na prve treninge, niste još ništa propustili, uvodićemo vas u svet trčanja kasnije.

Već trčim polumaratone, a želeo bih da se ubrzam. Da li  je program Optiforme i za mene?

Da. Na pravom si mestu! Imamo napredne grupe koje pripremamo za polumaratone ispod 1h i 30’ do 1h i 45’. Takođe pojedince koje spremamo za maraton između 3h i 30’ do 5h.

Povređen sam, imam neizlečenu povredu od ranije ili imam drugih zdravstvenih problema. Da li da se prijavim?

Sve zavisi od trenutnog stanja. Ako vas baš muče bolovi, bolje da se obratite prvo lekaru ili fizioterapeutu, pre nego što počnete da trčite. Nemojte trčati kroz bol, slušajte signale tela, da bi preduhitrili neku ozbiljniju povredu.

Termini?

F.A.Q.

 

Verujemo da ćete se oduševiti programom trčanja, samo je važno da budete dovoljno posvećeni, jer sve ovo radite zbog sebe, ovo je VAŠIH SAT vremena.
Mi ćemo biti tu za vas!
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.